eur:
388.96
usd:
363.6
bux:
68179.86
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
KANSAS CITY, MISSOURI - FEBRUARY 14: A person is loaded onto an ambulance following a shooting at Union Station during the Kansas City Chiefs Super Bowl LVIII victory parade on February 14, 2024 in Kansas City, Missouri. Several people were shot and two people were detained after a rally celebrating the Chiefs Super Bowl victory. (Photo by David Eulitt/Getty Images)
Nyitókép: David Eulitt/Getty Images

Halálos lövöldözés Kansas Cityben a Super Bowl-felvonulás közelében - videó

Több embert meglőttek szerdán az amerikai Missouri tagállam legnagyobb városa, Kansas City pályaudvaránál, amelynek közelében felvonulást tartottak az idei amerikaifutball-bajnokság döntőjén (Super Bowl) győztes csapat tiszteletére - közölte a helyi rendőrség.

Az ABC televízió a hatóságoktól származó információk alapján arról számolt be, hogy egy halálos áldozata és kilenc sérültje van a lövöldözésnek. Az AP a helyi tűzoltóságra hivatkozva, azt közölte, hogy három sérült válságos állapotban van. Két fegyveres férfit a rendőrség őrizetbe vett.

"Lövéseket adtak le a Union Stationtől nyugatra egy parkolónál és többeket eltaláltak" - írta Kansas City rendőrsége az X-en. "Két fegyveres férfit őrizetbe vettünk" - tették hozzák.

Michael Hopkins, a helyi tűzoltóság parancsnoka korábban arról tájékoztatott, hogy 8-10 sérültje lehet az incidensnek. A KSHB 41 regionális televízió tíz áldozatról, köztük gyerekekről számolt be. Egyelőre azonban nem tudni, hogy mindannyian lőtt sebet kaptak-e, vagy esetleg más sérülést szereztek az incidens során.

Videófelvételek kaotikus jelenteket mutattak a pályaudvar előtt: rendőrök rohantak az épületbe, míg a sporteseményen győztes Kansas City Chiefs csapat tiszteletére rendezett felvonulás résztvevői igyekeztek fedezéket találni.

Egyes felvételek szerint szurkolók teperték le az egyik lövöldözőt.

A rendezvényen egyébként tekintélyes tömeg gyűlt össze:

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×