eur:
394.01
usd:
363.56
bux:
66169.03
2024. március 3. vasárnap Kornélia
Zelenszkij, Biden, Stoltenberg fényképe mint céltábla. Anton Gerashchenko
Nyitókép: Anton Gerashchenko

Joe Biden a célkeresztben - sajátos lövészverseny orosz fiataloknak

A furcsa módszert a közösségi médiában megjelent videó örökítette meg.

Anton Gerascsenko, az ukrán belügyminiszter tanácsadója szúrta ki a videót, amit a Tomszk városában tartott az "Orosz Föderáció békés harcosa" nevű fesztiválon készítettek. A nem túl érdekfeszítő rendezvény egyik eleme azonban igen sajátosra sikerült.

A gyerekeknek airsoft fegyverekkel lövészversenyen kellett részt venniük. De nem hagyományos céltáblákra lövöldöztek, hanem Volodimir Zelenszkij ukrán államfő, Joe Biden amerikai elnök és Jens Stoltenberg NATO-főtitkár fotóira.

A moszkvai politikai vezetés szerint ők hárman az orosz haza legádázabb ellenségei, ezért a fiataloknak már korán meg kell tanulniuk a nevüket, felismerni az arcukat és persze habozás nélkül lelőni őket. Ha lehetőségük adódik erre.

Címlapról ajánljuk
Kiss László: két-három nap lesz felkészülni arra, hogy hatalmas mágneses vihar jön a Földön

Kiss László: két-három nap lesz felkészülni arra, hogy hatalmas mágneses vihar jön a Földön

Szokatlanul erős napkitöréseket észleltek a szondák, de a hétköznapi életet még ezek sem zavarták meg. Erősödő aktivitása miatt azonban a következő bő egy évben nem lehet kizárni, hogy pusztítóbb hatású napviharok is elérik a Földet – fejtette ki az InfoRádióban Kiss L. László Prima Primissima-díjas csillagász, a HUN-REN Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont főigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×