eur:
385.49
usd:
354.95
bux:
0
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
A Hamász fegyveresei. Forrás: X / De Houtman
Nyitókép: Forrás: X / De Houtman

A halott izraeli lánnyal pózolt, levadászta a Hamász fegyveresét az izraeli hadsereg

Hatalmas döbbenetet és részvétet váltott ki annak a német-izraeli ketős állampolgárságú lánynak a sorsa, akit még halála után is meggyaláztak a palesztin fegyveresek.

Shani Louk mindössze 22 évet élt. Ő is annak a sok száz áldozatnak az egyike, akik október 7-én a Gáza és Izrael határától alig 5 kilométerre rendezett zenei fesztiválon vettek részt. Egész éjjel szólt a zene és a közönséget a napfelkelte sem zavarta. Ez valószínűleg az utolsó felvétel, amelyen még vidáman táncol a lány. Shani sárgásbarna szoknyát és felsőt visel:

Hét óra után nem sokkal a fesztiválozók feje felett motoros siklóernyősök jelentek meg, és lövöldözni kezdtek a több ezres tömegre. Velük szinte egyidőben kvadokon és kisteherautókon Hamász fegyveresek érkeztek, akik módszeresen gyilkolni kezdték a fiatalokat.

Shani Louk német-izraeli állampolgár volt. 2023 október 7-én ölték meg a Hamász fegyveresei. Forrás: X / ??? ?????? ?
Shani Louk német-izraeli állampolgár volt. 2023 október 7-én ölték meg a Hamász fegyveresei. Forrás: X / ??? ?????? ?

Még nem tudni pontosan mikor és hogyan halhatott meg Shani Louk. A támadást követően pár órával jelent meg a közösségi hálón az alábbi videó. A felvételen a lány mozdulatlanul, kicsavarodott végtagokkal fekszik egy teherautó platóján. Testén a Hamász fegyveresei taposnak és azt ordítják: "Allahu Akbar" - Isten a leghatalmasabb. A kocsit ünneplő tömeg veszi körül, és az egyik fiatal még le is köpi az áldozatot.

A lány édesanyja a képek láttán eleinte azt hitte, hogy Shani még él és csak eszméletét vesztette. Később vált bizonyossá, hogy akkor már halott lehetett. Halálát azok az izraeli katonák igazolták, akik Gázában, a Hamász egyik rejtekhelyének átkutatásakor megtalálták Shani levágott fejét. Testének többi része nem került elő.

Az izraeli hadsereg viszont a videók alapján azonosította a gyilkosokat. Most azt közölték, hogy azt, aki a platón áll és lefelé, Shanira mutogat, likvidálták. A többiekre is vadásznak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×