eur:
390.52
usd:
364.97
bux:
68193.45
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Lezuhant egy helikopter és egy vadászgép Oroszországban

Egy hírek szerint a két gépet lelőtték az Ukrajnával határos Brjanszk megyében.

Lezuhant egy Mi-8-as helikopter és egy Szu-34-es vadászgép szombaton az Ukrajnával határos, oroszországi Brjanszk megyében.

Egyes szemtanuk beszámolója szerint a helikopter kigyulladt, majd Klinci város közelében zuhant le. A fedélzetén lévő mindkét ember életét vesztette - közölték orosz illetékesek. Az első vizsgálatok szerint motortűz okozhatta a szerencsétlenséget.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy kinek a tulajdonában volt a szerencsétlenül járt légi jármű - írta a TASZSZ orosz hírügynökség.

A helikopter roncsai nem okoztak kárt a földön.

Szintén Brjanszk megyében, az ukrán határ közelében lezuhant egy Szu-34-es vadászgép is. Még nem lehet tudni, hogy van-e túlélője a szerencsétlenségnek, és hogy mi okozta azt.

Egyes jelentések szerint a két gépet lelőhették, ráadásul nem az ukránok, hanem az orosz légvédelem.

Címlapról ajánljuk
Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Korrupció gyanújával nyomozást indított a bécsi gazdasági ügyészség az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) jelenlegi elnöke, Hebart Kickl és két volt pártelnök, az egykori alkancellár, Heinz-Christian Strache, valamint az elnöki székben őt váltó Norbert Hofer, korábbi közlekedési miniszter ellen. Azzal gyanúsítják őket, hogy sajátos hirdetési ügyletet kötöttek Wolfgang Fellner médiavállalkozóval, aki ellen ugyancsak folyik a vizsgálat, mégpedig vesztegetés, vesztegethetőség, továbbá hűtlen kezelés gyanújával.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×