eur:
392.36
usd:
365.57
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin
Védőmaszkot viselő férfi vásárol egy londoni szupermarketben 2020. március 15-én. A koronavírus-járvány terjedése miatt Nagy-Britanniában az emberek elkezdték felvásárolni az élelmiszereket.
Nyitókép: Neil Hall

Így lehetetlenítik el Amerikában a bolti bámészkodást

Egyes termékcsoportokat vagy leszedetnek a polcokról a hatóságok, vagy egyszerűen ezekhez a polcsorokhoz nem lehet oldamenni.

Amerikában egyre drasztikusabbakat lépnek a boltok - olvasható a Napi.hu cikkében.

A lap a Business Insider beszámolójára hivatkozva azt írja, hogy az élelmiszer-boltokban kapható ruházati és műszaki cikkek már a legtöbb helyen nem hozzáférhetők, ezek ugyanis bámészkodást generáltak az áruházakban. Vermontban például a legnagyobb boltláncok közé tartozó Walmartot, a Costcót és a Targetet arra kérték, kerítsék el azokat a részeket, ahol nem a nélkülözhetetlen termékek vannak vagy szedjék le azokat a polcokról.

A nem létfontosságú termékeket az online áruházakból továbbra is meg lehet rendelni.

Indiana államban, Howard megyében hasonló rendelkezéseket vezettek be: itt több üzlet is panaszkodott, hogy be kellett zárniuk, mivel nem nélkülözhetetlen termékeket árulnak, holott a nagyobb áruházakban ugyanúgy meg lehet venni ezeket a termékeket, mégis nyitva lehetnek.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×