eur:
394.94
usd:
363.46
bux:
65450.33
2024. március 19. kedd Bánk, József
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Sky News

Itt az első videó a bergamói kórházból – csak erős idegzetűeknek

Az olasz város vezetői azért hívták meg a Sky News stábját, hogy megmutassák a világnak, mi vár rá, ha nem okul az olasz példából.

Még nem engedtek be újságírót a koronavírus-járvány által leginkább sújtott lombardiai város, Bergamo legjobban felszerelt kórházába. Most a város vezetői azért engedték be a Sky News stábját, hogy bemutassák a világnak, micsoda halálos apokalipszisre számíthat, ha nem okul az olasz példából.

A sokkoló felvételek önmagukért beszélnek, de a csatorna riportere cikkében le is írja, hogy milyen megdöbbentő látvány fogadta az egyébként Európa egyik legjobban felszerelt kórházának tartott intézményben. Már a váróterem is úgy néz ki, mint egy intenzív osztály, ott is válságos betegeket kezelnek, mert bent az osztályon, már nincs hely.

A többnyire krónikus tüdőgyulladással kezelt betegek fején műanyag buborékszerűség van, ezzel próbálják kiegyenlíteni a tüdőben lévő légnyomást. A kórházba naponta érkezik 50-60 olyan tüdőgyulladásos beteg, akinek azonnal lélegeztetőgépre lenne szüksége. Emiatt az intézményben már három szintje van az intenzív ellátásnak is.

"Az egészségügyi csapatok itt háborút vívnak, és vesztésre állnak" – írja a Sky News helyszíni riportere.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Soha nem látott vagyon füstölt el a magyarok bankszámláiról, de végre van, aminek örülhetünk

Soha nem látott vagyon füstölt el a magyarok bankszámláiról, de végre van, aminek örülhetünk

Ugyan a tavalyi utolsó negyedévben végre nem nőtt tovább a sikeres csalások értéke az előző negydévhez képest, ám éves alapon még így is duplázást láthattunk. 2023-ban egyetlen év alatt 23,2 milliárd forintnyi sikeres visszaélés történt a nem kártyás elektronikus pénzforgalomban. A digitális pénzforgalom naposabb oldalát tekintve az látszik, hogy a mobilfizetések gyorsan terjednek, a kártyákkal már kétszer többet fizetünk, mint amennyi készpénzt veszünk fel velük, és a fizetési kérelmek száma is nagyot emelkedett. A hazai pénzforgalom legfontosabb trendjeiről júniusi Financial IT konferenciánkon részletesen is szó lesz.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×