INFORÁDIÓ
2021. szeptember 26. vasárnap
Jusztina, Pál

A Könyvpercek magazin 2021. június 19-i adása


2021.06.19. 08:00

Rézi a páczban című kötetében folytatja a magyar gasztrotörténelem feltárását Cserna-Szabó András. A szentesi születésű József Attila-díjas író azt mondta: sok tévhitet kell még eloszlatni, jobban meg kell ismernünk az ételeink eredetét, mert a gasztronómia ugyanúgy része a kultúránknak, mint az irodalom. Rozgonyi Ádám interjúja.

A Könyvpercek magazin 2021. június 19-i adása
 

A címlapról ajánljuk

×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018