eur:
395.94
usd:
369.9
bux:
70476.26
2024. június 25. kedd Vilmos
Budapest, 2021. január 16. Az MKB Bank egyik modern fióképülete a főváros XIV. kerületében a Thököly út 100-ban. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

Az MKB kínálatában is megjelent a fogyasztóbarát személyi kölcsön

A szabad felhasználású minősített fogyasztóbarát személyi hitel (mszh) 24–84 hónapos futamidővel, forintalapon, a futamidő végéig fix kamatozással érhető el.

Az MKB már meglévő ügyfelei a hitelt – maximum két millió forintos határig – akár digitális csatornán, online is igényelhetik, a hitelbírálatot követően a hitel összege két munkanapon belül folyósításra kerül – tájékoztatott közleményében a pénzintézet.

Fióki igénylés lehetőségét az MKB Bank meglévő és új ügyfelei egyaránt igénybe vehetik, az igényelt összeg folyósítása ekkor három munkanapon belül történik.

Új ügyfeleink számára a minősített fogyasztóbarát személyi hitel digitális szerződéskötési lehetőségét az év közepén tervezik bevezetni.

„Nagyon örülünk annak, hogy már mi is nyújthatjuk ezt az ügyfélbarát terméket a piacon – közölte Pereczes János, az MKB digitális üzletfejlesztési ügyvezető igazgatója. – Ezzel együtt minden pénzügyi termékünket úgy fejlesztjük, hogy ügyfeleink igényeihez a legjobban igazodjanak és büszkék vagyunk arra, hogy egyre több termékfejlesztésbe be is tudjuk vonni ügyfeleinket.”

Címlapról ajánljuk

Csoboth Róbert fiáról, Kevinről: erre a gólra vártam tőle 18 éven keresztül

Csoboth Kevin soha nem fogja tudni azt mondani, hogy én mint szülő nem tettem érte meg mindent – mondta az InfoRádióban az édesapa. Csoboth Róbert beszélt fia pályafutásának kezdetéről, a nehézségekről és arról is, hogy a skótok elleni gól milyen kapukat nyithat meg előtte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.25. kedd, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Hol állhat meg a Wizz Air esése?

Hol állhat meg a Wizz Air esése?

Májusban úgy tűnt, hogy végre eljöhet a fordulat a Wizz Airnél: a cég évek óta először jelentett nyereséget, emellett pedig a javuló fundamentumok és a nyári utazási szezonnal kapcsolatos pozitív várakozások hatására rövid idő alatt nagyot raliztak a cég részvényei. A lendület azonban látványosan alábbhagyott az utóbbi hetekben, éppen ezért megnéztük, hogy mi áll az esés hátterében, valamint azzal a kérdéssel is foglalkoztunk, hogy meddig eshet még a Wizz Air árfolyama.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 25. 12:38
×
×
×
×