eur:
395.25
usd:
366.67
bux:
65113.28
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Budapest, 2021. január 16. Az MKB Bank egyik modern fióképülete a főváros XIV. kerületében a Thököly út 100-ban. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

Az MKB kínálatában is megjelent a fogyasztóbarát személyi kölcsön

A szabad felhasználású minősített fogyasztóbarát személyi hitel (mszh) 24–84 hónapos futamidővel, forintalapon, a futamidő végéig fix kamatozással érhető el.

Az MKB már meglévő ügyfelei a hitelt – maximum két millió forintos határig – akár digitális csatornán, online is igényelhetik, a hitelbírálatot követően a hitel összege két munkanapon belül folyósításra kerül – tájékoztatott közleményében a pénzintézet.

Fióki igénylés lehetőségét az MKB Bank meglévő és új ügyfelei egyaránt igénybe vehetik, az igényelt összeg folyósítása ekkor három munkanapon belül történik.

Új ügyfeleink számára a minősített fogyasztóbarát személyi hitel digitális szerződéskötési lehetőségét az év közepén tervezik bevezetni.

„Nagyon örülünk annak, hogy már mi is nyújthatjuk ezt az ügyfélbarát terméket a piacon – közölte Pereczes János, az MKB digitális üzletfejlesztési ügyvezető igazgatója. – Ezzel együtt minden pénzügyi termékünket úgy fejlesztjük, hogy ügyfeleink igényeihez a legjobban igazodjanak és büszkék vagyunk arra, hogy egyre több termékfejlesztésbe be is tudjuk vonni ügyfeleinket.”

Címlapról ajánljuk
Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?
Elemzés

Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?

Egyre csökken a németországi Zöldek párt támogatottsága, öt év alatt több mint duplájára, 25-ről 56 százalékra nőtt azok száma, akik semennyire sem tudnak azonosulni a párttal, ezzel Németország egyik leginkább elutasított politikai tömörülésévé vált. A háttérben a zöldítés, a kormány energiapolitikája áll - mondta az InfoRádióban Dobrowiecki Péter, a Mathias Corvinus Collegium Magyar-Német Intézetének kutatási vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 28. 10:22
×
×
×
×