eur:
392.12
usd:
366.44
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Stratégiai megállapodást kötött a Magyar Telekom és a Mol

Stratégiai megállapodást írt alá kedden a Magyar Telekom és a Mol: az együttműködés az értékesítés, a kiskereskedelem, az energia-kiskereskedelem és az informatikai és távközlési szolgáltatások területeire összpontosít.

A két társaság kedden közös közleményben jelezte: a stratégiai dokumentum egyebek között szándéknyilatkozatot tartalmaz a különböző kis- és nagykereskedelmi szolgáltatások bővítéséről, és további kereskedelmi együttműködés lehetőségéről, valamint az informatikai és távközlési szolgáltatások területéről. Emellett a két vállalat megvizsgálja, hogyan tud a jövőben együttműködni a régiós piacokon - tájékoztattak.

A megállapodást a Magyar Telekom részéről Christopher Mattheisen vezérigazgató, míg a Mol részéről Hernádi Zsolt elnök-vezérigazgató írta alá.

A közleményben Hernádi Zsolt úgy fogalmazott: az együttműködés mindkét fél számára előnyös, egyúttal hozzájárulhat a magyar gazdaság bővüléséhez is, de legfőbb nyertesei mégis a két társaság ügyfelei lesznek.

Christopher Mattheisen szerint már most is számos lehetőséget látnak az együttműködésre, és biztosak abban, hogy a Mollal kötött stratégiai partnerségből további, közösen megvalósítható tervek is születnek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×