eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: pixabay.com

Kifejezetten kamaszoknak találták ki ezt az online egészségnapot

Online követhető minden előadás, így senkinek nem kell szégyellnie magát.

Nem könnyű a kamaszok élete akkor (sem), amikor testük változásával szembesülnek. Attól sem lesznek terheik kisebbek, amikor meg kell ítélniük, ezek a változások még természetesek-e vagy már orvoshoz kellene menniük esetleg.

Szégyenérzetük most semmitől nem fogja őket visszatartani, június 25-én ugyanis online formában tartják meg a Semmelweis Egészség Napokat - közli honlapján az egyetem.

Addig is néhány árulkodó jel, hogy nincs minden rendben:

  • megmagyarázhatatlan fogyás, láz, fáradékonyság, fájdalom
  • csomók megjelenése
  • anyajegyek megváltozása
  • egy hétnél hosszabb csontfájás
  • vakus fényképezésnél sárgás szemcsillogás

A Semmelweis Egészség Napokon a laikus érdeklődők számára is érthető módon magyarázzák el a szakemberek, hogy mikor érdemes betegségre gyanakodni. Sokszor nehéz a döntés, hiszen apró csomók, akár jóindulatú elváltozásból is adódhatnak. A betegségek korai stádiumában való felfedezésével ugrásszerűen megnőhet a gyógyulási esély. Ilyenkor többnyire kevesebb kezeléssel lehet ugyanolyan gyógyulási eredményt elérni.

A program délután 4 és este 8 között zajlik, regisztrációköteles, Zoom program kell hozzá, minden további információ ITT.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 17:23
×
×
×
×