eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

"Gyalog galopp": Taxival megy Oslóból Brüsszelbe a brit komikus

Az Oslóban érvényben lévő repülési tilalom miatt taxit rendelt Brüsszelbe John Cleese. A 70 éves komikus "Fizetek a volt feleségemnek, második év" című turnéját azzal indokolta, hogy nagyon sokba került válása harmadik feleségétől, ezért sürgősen pénzt kell szereznie.

A Monty Python-csoporttal híressé vált Cleese pénteken hívta fel a horteni Viken taxitársaságot, és azt tudakolta, hogy mennyibe kerül egy 1500 kilométeres út. Az átszámítva 3800 eurós (mintegy egymillió forintos) viteldíj nem rettentette el, és megerősítette, hogy megrendeli a bérautót - számolt be róla az NRK norvég rádió.

Cleese magánshow-jával lépett fel Oslóban. A helyi rendezők szerint szombat 13 óráig mindenáron el akart érni egy Brüsszelbe tartó vonatot, de mire észbe kapott, akkorra már az összes jegy elkelt, ezért váltott át taxira.

A 70 éves komikus mostani turnéját - amelynek címe: Paying My Ex-wife, Year Two (Fizetek a volt feleségemnek, második év) - azzal indokolta, hogy nagyon sokba került válása harmadik feleségétől, Alice Faye Eichelberger amerikai pszichoterapeutától, ezért sürgősen pénzt kell szereznie.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 17:23
×
×
×
×