Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Lezárják az M3-as autópálya egyik gödöllői felhajtóját

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Szeptember 28-ától lezárják az M3-as autópálya gödöllői csomópontjának Nyíregyháza irányába vezető felhajtó ágát - közölte az Állami Autópálya Kezelő Zrt.

Tovább folytatódnak az M3-as autópálya gödöllői csomópontjának átépítési munkálatai, ezért szeptember 28-ától előreláthatólag december közepéig lezárják a Nyíregyháza irányába vezető felhajtó ágat - rögzíti a közlemény.

Ebben az időszakban a Gödöllőnél Nyíregyháza felé felhajtani szándékozóknak alternatív útvonalként elsősorban a 3-as számú főút igénybevételével elérhető Bagi csomópontot javasolják a szakemberek. A terelőutat sárga színű táblák jelzik.

A Gödöllő és Budapest közötti kapcsolat az építési időszakban továbbra is folyamatosan biztosított lesz - ígéri az autópálya kezelő.

Az M3-as autópálya gödöllői csomópontjának térségében március óta tartanak a munkálatok. A jelenlegi csomópont teljesen átépül, így minden ága más nyomvonalra kerül, illetve új pálya feletti hidak is készülnek.

Az autópálya-kezelő felhívja a járművezetők figyelmét, hogy az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán a gödöllői csomópont lehajtó ága továbbra is le van zárva, ezért Nyíregyháza irányából Gödöllőt a 39-es jelzésű Bagi csomópontnál lehajtva a 3. számú főúton keresztül érhetik el.

Alternatív útvonalként a 23-as jelzésű mogyoródi csomópont is használható, ahonnan a Mogyoród-Szada közötti összekötő úton vagy az M3-as autópálya másik, Nyíregyháza felé vezető oldalára áthajtva is vissza lehet jutni Gödöllő felé.