eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Lezárják az M3-as autópálya egyik gödöllői felhajtóját

Szeptember 28-ától lezárják az M3-as autópálya gödöllői csomópontjának Nyíregyháza irányába vezető felhajtó ágát - közölte az Állami Autópálya Kezelő Zrt.

Tovább folytatódnak az M3-as autópálya gödöllői csomópontjának átépítési munkálatai, ezért szeptember 28-ától előreláthatólag december közepéig lezárják a Nyíregyháza irányába vezető felhajtó ágat - rögzíti a közlemény.

Ebben az időszakban a Gödöllőnél Nyíregyháza felé felhajtani szándékozóknak alternatív útvonalként elsősorban a 3-as számú főút igénybevételével elérhető Bagi csomópontot javasolják a szakemberek. A terelőutat sárga színű táblák jelzik.

A Gödöllő és Budapest közötti kapcsolat az építési időszakban továbbra is folyamatosan biztosított lesz - ígéri az autópálya kezelő.

Az M3-as autópálya gödöllői csomópontjának térségében március óta tartanak a munkálatok. A jelenlegi csomópont teljesen átépül, így minden ága más nyomvonalra kerül, illetve új pálya feletti hidak is készülnek.

Az autópálya-kezelő felhívja a járművezetők figyelmét, hogy az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán a gödöllői csomópont lehajtó ága továbbra is le van zárva, ezért Nyíregyháza irányából Gödöllőt a 39-es jelzésű Bagi csomópontnál lehajtva a 3. számú főúton keresztül érhetik el.

Alternatív útvonalként a 23-as jelzésű mogyoródi csomópont is használható, ahonnan a Mogyoród-Szada közötti összekötő úton vagy az M3-as autópálya másik, Nyíregyháza felé vezető oldalára áthajtva is vissza lehet jutni Gödöllő felé.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 17:23
×
×
×
×