Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Rettenetes képek a \"faemberről\", akinek ágak nőnek a kezén

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Egy eddig ismeretlen furcsa daganat támadott meg egy Indonéziában élő férfit. Egész testét olyan kinövések fedik, amelyek egy fához teszik hasonlatossá. Kezét ágakhoz és gyökerekhez hasonlatos kinövések borítják, lábán és arcán pedig gumószerű daganatok vannak.

Az A-vitamin segíthet azon az indonéz halászon, akit egy furcsa daganat támadott meg.

A férfi egész testét olyan kinövések fedik, amely a szerencsétlen embert egy fához teszik hasonlatossá. Dede, a 35 éves indonéz halász a tenyerét például már egyáltalán nem tudja használni.

A gumók azután jelentek meg a testén, hogy egy gyermekkori balesetben megsérült a karja.

Mindez hamarosan átterjedt az egész testére, ezért egy idő után már a mindennapi teendőket sem volt képes ellátni, jelenleg a haláltól retteg.

Dede a munkáját és családját is elvesztette, az orvosok azonban semmit nem tudtak tenni érte. Bár rokonai mellette álltak, a Jakartától délre fekvő kis halászfaluban mégis sokan csúfolták meglepő külseje miatt.

Nemrég azonban felkereste egy amerikai orvos, felmérte az állapotát és egy olyan gyógymódot ajánlott neki, amely megváltoztathatja az életét.

Miután elvégezte a szükséges vizsgálatokat, az orvos arra a következtetésre jutott, hogy a férfi állapotát a humán papilloma vírus idézte elő.

Dede génállománya ugyanis olyan sajátos, hogy szervezete nem tud védekezni a vírus ellen, így az teljes egészében megváltoztatta a bőrsejtjei működését, és a daganat ellepte a testét.

A vérvizsgálatok megállapították, hogy a férfi vérében igen alacsony a fehérvérsejtek száma, és immunrendszere is teljesen szokatlanul működik.

Az orvos most egy igen intenzív A-vitamin kúrát rendelt el számára, és reméli, hogy néhány hónap után a daganatai összemehetnek annyira, hogy normális életet élhet.

Az orvos, ha a beteg állapota is lehetővé teszi - szeretné a halászt magával vinni az Egyesült Államokba, hogy további vizsgálatokat végezzen rajta, de fél attól, hogy a bürokratikus akadályok ezt nem teszik majd lehetővé.

Ha meg akarja nézni a férfit, kattintson ide!