INFORÁDIÓ 
2019. szeptember 22. vasárnap
Móric

kiürítés

2019.07.25. 13:34

Bomba a Városligetben - nagy lezárást rendeltek el

Világháborús bombát találtak a Városligetben, a robbanószerkezetet pénteken hatástalanítják a helyszínen. Emiatt a VII. és XIV. kerületekben 500 méter sugarú körben lezárást és kiürítést rendeltek el - közölte a fővárosi kormányhivatal.
2019.07.13. 08:00

Hatalmas bombát hatástalanítanak, kiürítések, útlezárások Budapesten

Szombat délelőtt hatástalanítják a Rákospalota-Újpest vasútállomásnál talált második világháborús bombát. A rendőrség mintegy 200 méter sugarú körben kiüríti a IV. és XV. kerület érintett részeit, valamint a hatástalanítás ideje alatt két váci vasútvonalon szünetel majd a vonatközlekedés.
2019.04.10. 10:09

Bombák Budán: egy emberen múlik minden, megtörtént a lezárás

Le van zárva az Alkotás út, a Jagelló út, a Csörsz utca is a BAH-csomópont környékén. A kiürítés mintegy 2600, XII. kerületi lakost érint, a rendőrök mindenhova becsöngettek és ellenőrizték, hogy a lakók elmentek-e otthonról. Kezdődik a robbanótestek hatástalanítása.
2019.04.10. 06:00

Óriási lezárás és forgalomterelés kezdődik szerda reggel Budapesten

Egy világháborús bomba miatt ürítenek ki egy nagy területet, le lesz zárva az Alkotás út, a Jagelló út, a Csörsz utca és a BAH-csomópont is - több helyen várható dugó. Csak a kiürítés mintegy 2600, XII. kerületi lakost érint, és a területen dolgozó közel 4600 ember számára is később kezdődik a munkanap.
2019.04.09. 10:57

Hatalmas területen lesz kiürítés és útlezárás szerdán Budán

Világháborús bombákat hatástalanítanak a tűzszerészek. A lezárás vélhetően egész Bel-Buda közlekedésére hatással lesz. Azt tanácsolják a szakemberek, hogy ha nem feltétlenül szükséges, ne keljenek útra a környéken. Akinek ezt mégis muszáj megtennie, tervezzen sokkal hosszabb menetidővel, illetve válasszon kerülő útvonalat, mutatjuk, merre.
2019.03.22. 06:57

Világháborús bomba - itt a szombati lezárások menetrendje

A Magyar Honvédség tűzszerészei szombaton emelik ki és hatástalanítják a Duna budafoki szakaszán megtalált két darab egyenként egytonnás robbanótestet. A rendőrség a művelet idejére 1 kilométeres körben kiüríti a városrészt, valamint lezárja a 6-os számú főutat, és a MÁV Kelenföld-Érd alsó-Tárnok közötti szakaszán is szünetel majd a vonatközlekedés.
2018.07.05. 11:47

Kiemelték a dunai bombát - íme a friss információk a tűzszerészektől

Kiemelték, azonosították és hatástalanították a Dunában, a budapesti Erzsébet hídnál talált második világháborús robbanótestet. A hetven éve a vízben lévő bomba miatt az Erzsébet híd környékét lezárták és kiürítették - a korlátozásokat hamarosan feloldják.
2018.07.05. 08:39

Dunai bomba: elkezdték a robbanótest kiemelését

A tűzszerészek reggel óta folyamatosan merültek, előkészítették a kiemelést, közben a rendőrség lezárta és kiürítette a biztonsági zónát. A bomba megtalálásáról fél tizenkettőkor érkezett hír, felhozták a felszínre.
2018.01.31. 23:51

További kiürítések a III. kerületben a betonromboló gránát miatt

Egy 203 milliméter átmérőjű, több mint 100 kilogrammos szovjet betonromboló gránátot találtak Budapest III. kerületében, a Záhony utca 2. szám alatt egy építkezésen szerda este. Összesen tíz lakóépületet, valamint a környező irodaházakat evakuálták - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje.
2017.11.10. 15:36

Evakuálták az embereket hét repülőtérről

Bombariadók miatt egyszerre több város repülőterén átmenetileg leállították a légi közlekedést Ukrajnában pénteken, a hatóságok evakuálták az utasokat és a személyzetet - jelentették ukrán hírportálok a hatóságok és a repülőterek sajtószolgálatainak közléseire hivatkozva.
2017.11.01. 15:37

Kiemelték a harckocsi-elhárító aknát - fotó

Kiemelték és elszállították a főváros XI. kerületében, a Lágymányosi Óvoda udvarán talált harckocsi-elhárító aknát a tűzszerészek, a kiürített házak lakói visszatérhettek otthonukba - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) sajtóosztálya szerda délután.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018