eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Parkoló autók Budapest belvárosában 2022. szeptember 5-én. Ettől a naptól többet kell fizetni a parkolásért Budapesten, a belső kerületekben hatszáz forintba kerül óránként, miután életbe lépett az új, négy zónatípusból álló egységes fővárosi parkolási rendszer.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Megtalálták egy férfi holttestét Gyöngyösön egy autó csomagtartójában

A rendőrség még nem erősítette meg a hírt, hogy az áldozat a két héttel ezelőtt eltűnt üzletember volt.

Ukrán munkásoknak vitt pénzt Budapestről Gyöngyösre az a 23 éves, kétgyerekes családapa, akinek holttestét szerdán este találták meg egy körözött kocsi csomagtartójában. A férfinak, aki egy építkezési cég ügyvezetője volt, szeptember 1-jén veszett nyoma, írja a Borsonline.hu.

A férfi a fővárosból autóval indult el, egy nagyobb összeggel Gyöngyösre, hogy fizetést osszon ukrán munkásoknak. Kocsiját nem sokkal később Gyöngyösön találták meg, ám a férfinak nyoma veszett. A rendőrség szerda este jelezte:

megtalálták egy férfi holttestét egy másik, már rendőrségi körözés alatt álló, régebbi típusú, sötét színű családi autó csomagtartójában.

Bár a két eset közti összefüggést nem erősítették meg, a helyiek szerint az eltűnt üzletember feküdt az autó hátsó részében.

A kétgyermekes családapa nyomában az utóbbi két hétben keresőcsapatok is jártak. A csapatok a halottkereső kutyákkal a szóba jöhető területeteket vizsgálták át és búvárok segítségével még a közeli Deli-tavat is átkutatták. A keresésbe a Velencei-tavi speciális kutató-mentők is bekapcsolódtak.

A rendőrség egyelőre teljes hírzárlatot rendelt el az ügyben, így pontosan nem tudni, miként vesztette életét a férfi. A Gyöngyös tévé forrásai szerint a történteknek már voltak baljós előjelei: a térfigyelő kamerák követték a férfi kocsiját Budapesten, majd az autópályán is. A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×