eur:
392.12
usd:
366.44
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Ezer dolgozót menekítettek ki az APEH épületéből - ma már nem lesz ügyfélfogadás

Bombariadó van az APEH dél-pesti irodájában. A tűzszerészek már a helyszínen vannak, hogy átvizsgálják az épületet. A ma délelőtti ügyfélszolgálat már biztosan félbeszakadt, legközelebb holnap délelőtt mehetnek a Haller utcai APEH-épületbe az adóhatóság ügyfelei.

Egy férfi reggel háromnegyed 9-kor hívta fel a tűzoltóság központi számát, és azt mondta: bombát helyezett el egy Haller utcai intézményben. A rendőrök megkezdték a kiürítést, és már a tűzszerészek is a helyszínen vannak, hogy az átvizsgálják az épületet - írta az Index.

Bakonyi Ágnes, az APEH szóvivője a Pénzcentrum kérdésére elmondta, hogy a bombariadó következményeként az épület kiürítése nagyjából 1000 dolgozót és mintegy 50 ügyfelet érintett. A ma délelőtti ügyfélszolgálat már biztosan félbeszakadt, délután pedig már nincs ügyfélszolgálat a Haller utcai irodában, legközelebb holnap délelőtt fogadja az épület az adózókat.

A hivatal szóvivője hozzátette, hogy korábban nagyjából kéthavi rendszerességűek voltak a bombariadók a dél-pesti irodában. A rendőrség és a tűzoltóság munkája esetenként nagyjából két-három órát vett igénybe, így a dolgozók várhatóan kora délután térhetnek vissza munkájukhoz.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×