eur:
392.51
usd:
366.12
bux:
66839.2
2024. április 26. péntek Ervin

Leszámoláshoz vezetett az üzleti vita

Négy embert előzetes letartóztatásba helyeztek, miután egy szállítmányozási ügy során az egyik érintett csoport tagjai egy gyáli családi házban randalíroztak és bántalmazták az ott lévőket - számolt be az InfoRádiónak a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság felderítő osztályának vezetője.

Egy üzleti vita miatt robbant ki háború két csoport között - közölte az InfoRádióval Blitz Miklós alezredes. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság felderítő osztályának vezetője kifejtette: január elején egy 15 fős csoport érkezett Gyálra, egy családi házba betörve bántalmazták azt ott tartózkodókat, összetörték a berendezést, és a kocsik kerekeit kiszúrták.

A feljelentés után elkezdődött a nyomozás, és február 10-án a terrorelhárító szolgálat segítségével három embert fogtak el. Később további személyeket fogtak el, míg néhányan maguktól vonultak be a rendőrségre. Most összesen négyen vannak előzetes letartóztatásban, hárman házi őrizetben, két ember ellen pedig elfogatóparancsot adtak ki - közölte az alezredes, és hozzátette, szinte mindenki büntetett előéletű az érintettek közül.

A rendőrség adatai alapján egy több millió forintos szállítmány rendelkezési joga felett vitázott össze a két csoport, ami a leszámoláshoz vezetett - emelte ki Blitz Miklós.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 15:12
×
×
×
×