INFORÁDIÓ
2021. június 20. vasárnap
Rafael

gesztesi károly

temetés

budakalász

Budapest, 2012. augusztus 14. Gesztesi Károly színész, a DTK - D. Tóth Kriszta Show TV-felvételén, az MTVA 1-es stúdiójában.  MTVA Fotó: Zih Zsolt

Megrázó események Gesztesi Károly temetésén

Infostart

A múlt hétvégén elhunyt népszerű színművészt szűk körben búcsúztatták tegnap délután – a tisztelők hétfőn a Vígszínházban emlékezhetnek rá.

Az 56 évesen elhunyt Gesztesi Károlyt Budakalászon, a Csalogány utcai temetőben helyezték végső nyugalomra szűk családi, baráti körben. A Blikk beszámolója szerint a Pest megyei település temetőjébe busszal érkeztek a családtagok és a barátok, többüknek el sem árulták a szertartás pontos helyszínét. Rokonai csendben, a felhajtást kerülve szerettek volna búcsúzni.

Galambos Lajcsi trombitájának hangjára, az Il Silenzio dallamaival kísérték utolsó útjára a színművészt, a gyászolók között volt az egykori feleség, Liptai Claudia, akit a lap beszámolója szerint nagyon megviselt a temetés, valamint Bánfalvy Ágnes színművész, a Gesztesi Károlynak az utóbbi években munkát adó Bánfalvy Stúdió vezetője.

„Viszontlátásra az Úr napján” – állt Gesztesi Károly fejfáján, és ezzel a mondattal búcsúzott tőle a Hit Gyülekezetének alapítója, Németh Sándor is, aki Pajor Tamás lelkész mellett a búcsúbeszédet mondta a szertartáson - írja a bulvárlap. A Ripost úgy tudja, hogy miután Gesztesi Károly hosszú éveken át lakott a Pest megyei Budakalászon, elképzelhető, hogy a város hamarosan posztumusz díszpolgári címet ad neki.

Nyitókép: MTVA/Zih Zsolt
A címlapról ajánljuk

×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018