INFORÁDIÓ 
2020. június 2. kedd
Anita, Kármen

hosszú katinka

szerelem

úszás

Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó a Szalay-Bobrovniczky Alexandra humán főpolgármester-helyettessel tartott közös sajtótájékoztatón a Városházán 2019. március 18-án. A tájékoztatón bejelentették, hogy Hosszú Katinka úszóklubja Iron Swim Budapest néven folytatja működését.

Mérföldkőhöz érkezik Hosszú Katinka kapcsolata

Infostart

Közeledik a nagy találkozás napja, amikor a háromszoros olimpiai bajnok úszónő bemutatja a családnak kedvesét. Hosszú István, Katinka édesapja már készül a nagy eseményre.

Hosszú István a Ripostnak elmondta, hogy személyesen még nem találkozott lánya új barátjával, de telefonon már beszéltek és közeledik a személyes találkozás időpontja is. Mint mondta, nagy sütés-főzést terveznek, halászlével és pálinkával is készül, de tárcsán is süt majd halakat, ha a halászlé nem lenne elég.

Hosszú István elmondta, megkérdezte a lányát, hogy először csak a szűk családnak szeretné-e bemutatni udvarlóját, de Katinka azt mondta, hogy "nyugodtan bedobhatják Mátét a mély vízbe", így megismeri majd az egész rokonságot.

Mint arról korábban az Infostart is beszámolt, a há­rom­szo­ros olim­piai baj­nok úszó még a 30. szü­le­tés­napi bu­li­ján is­merte meg Mátét, aki a neves úszó­edző, Ge­len­csér And­rás fia, és akivel a minap közös fotót is posztolt az egyik közösségi oldalon.

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018