eur:
395.02
usd:
372.06
bux:
65428.99
2024. április 17. szerda Rudolf
Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó a Szalay-Bobrovniczky Alexandra humán főpolgármester-helyettessel tartott közös sajtótájékoztatón a Városházán 2019. március 18-án. A tájékoztatón bejelentették, hogy Hosszú Katinka úszóklubja Iron Swim Budapest néven folytatja működését.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Mérföldkőhöz érkezik Hosszú Katinka kapcsolata

Közeledik a nagy találkozás napja, amikor a háromszoros olimpiai bajnok úszónő bemutatja a családnak kedvesét. Hosszú István, Katinka édesapja már készül a nagy eseményre.

Hosszú István a Ripostnak elmondta, hogy személyesen még nem találkozott lánya új barátjával, de telefonon már beszéltek és közeledik a személyes találkozás időpontja is. Mint mondta, nagy sütés-főzést terveznek, halászlével és pálinkával is készül, de tárcsán is süt majd halakat, ha a halászlé nem lenne elég.

Hosszú István elmondta, megkérdezte a lányát, hogy először csak a szűk családnak szeretné-e bemutatni udvarlóját, de Katinka azt mondta, hogy "nyugodtan bedobhatják Mátét a mély vízbe", így megismeri majd az egész rokonságot.

Mint arról korábban az Infostart is beszámolt, a há­rom­szo­ros olim­piai baj­nok úszó még a 30. szü­le­tés­napi bu­li­ján is­merte meg Mátét, aki a neves úszó­edző, Ge­len­csér And­rás fia, és akivel a minap közös fotót is posztolt az egyik közösségi oldalon.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Brüsszelben: „ez a vörös vonal”

Az uniós migrációs és menekültügyi csomag esetében szerinte a legfontosabb kérdés, hogy azok, akik Európába akarnak jönni, maradhatnak-e az unió területén mindaddig, amíg menekültügyi kérelmüket elbírálják vagy az unió határain kívül kell várakozniuk a döntés meghozataláig.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
Megbillentek a tőzsdék a Fed-elnök szavaira

Megbillentek a tőzsdék a Fed-elnök szavaira

A tegnapi meredek amerikai lefordulást követően a rossz hangulat átragadt Európára is, nagy esést láthattunk ma a kontinens piacain, ebben a kedvezőtlen nemzetközi miliőben a magyar tőzsde is lefordult, a BUX közel 3 százalékos mínuszban zárt, a blue chipek közül pedig az OTP teljesített legrosszabbul. Az amerikai tőzsdéken vegyes mozgásokat hozott a keddi nap: csak a Dow tudott pluszban zárni. Részvénypiaci témákkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×