INFORÁDIÓ 
2019. december 12. csütörtök
Gabriella

hosszú katinka

úszás

olimpiai bajnok

Hosszú Katinka 2017. július 3-án egy budapesti sajtóbeszélgetésen, amelyen bejelentették, hogy a háromszoros olimpiai bajnok úszó csatlakozott a MOL Csapathoz.

Kiderült, kiért dobog Hosszú Katinka szíve

Infostart

Nem sokkal válása után rátalált a boldogság az olimpiai bajnokra. Kedvese civil, de megismerkedésük mégis az uszoda világához kapcsolódik.

A Bors értesülései szerint a magyar úszósport ismert edzőjének fiával alkot egy párt az olimpiai bajnok. A bulvárlap úgy tudja, hogy a 33 éves Gelencsér Mátéról van szó, aki maga is ígéretes úszónak indult, de az utóbbi években modellként dolgozott. Vele fényképezték le Hosszú Katinkát Barcelonában, a La Ramblán a napokban.

A háromszoros olimpiai bajnok a férjétől, Shane Tusuptól való szakítása után úszópartnerével, a nála öt évvel fiatalabb Dudás Dániellel melegedett össze (hivatalosan soha nem ismerték el), de a kapcsolatuk nem működött - írja a bulvárlap. Dudás ezt követően hagyta ott Hosszú Katinka úszóklubját, és tért vissza régi edzőjéhez, Gelencsér Andráshoz, Gelencsér Máté édesapjához.

"Hogy Katka mikor és hogyan jött össze Mátéval, azt nem tudom, de az biztos, hogy a rendkívül jóképű srác teljesen levette a lábáról. Nagyon szerelmes, és ez minden pillanatában érződik" – fogalmazott a Borsnak a neve elhallgatását kérő informátor.

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018