eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Visszavarrták Tim Farris gitáros elveszített ujját

Egy baleset után vissza kellett varrni Tim Farris egy ujját, és az egykori INXS együttes gitárosa attól tart, hogy többé nem tud a régi módon játszani.

Az 57 éves ausztrál zenészt a múlt hónapban, Sydneyben érte baleset a csónakján, ahol a horgonycsörlő elkapta a kezét és az súlyosan megsérült, egy letépett ujját vissza is kellett varrni.

Lemezcégének csütörtöki bejelentése szerint Farrissen két "nagyszabású" műtétet is végrehajtottak, hogy visszavarrják gyűrűsujját, azt remélhetőleg hamarosan mozgatni is tudja, és a zenész jelenleg otthonában lábadozik.

A Sydney Daily Telegraph értesülése szerint a muzsikus még nem tudja, hogy valaha is újra a régi formában tud-e majd gitározni.

Farris mindenesetre azt írta rajongóinak, hogy szeretetük erőt adni neki "elviselni ezt a rémálmot".

Farris a fivéreivel együtt az 1970-es években alapította meg Ausztrália egyik legsikeresebb rockbandáját, az INXS-t. A zenekar 2012-ben oszlott fel, 35 évvel a megalakulása, és 15 évvel énekese-frontembere, Michael Hutchence öngyilkossága után.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×