eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Boszorkány okozna sérülést Ronaldónak

Boszorkányt fogadtak fel, hogy vudu-varázslattal sérülést okozzon Cristiano Ronaldónak.

Egy neve elhallgatását kérő boszorkány levelet írt a spanyol El Mundo szerkesztőségének, amelyben elismerte, felbérelték, hogy sérülést okozzon a Real Madrid portugál sztárfutballistájának.

"Én magam semmit nem tennék egy ilyen nagy klub ellen, de megfizettek, hogy használja fel az erőmet. Azért fogadtak fel, hogy Ronaldo súlyos sérülést szenvedjen. Nem ígérhetem meg, hogy ez így is lesz, ám annyit mondhatok, többet lesz sérült, mint amennyit a pályán tölt" - közölte a boszorkány.

Azt nem árulta el, hogy ki volt a megrendelő, de annyit elismert, egy híresség bérelte fel, aki személyesen is ismeri a portugál aranylabdást.

A Real szóvivője azt mondta, nem kíván reagálni erre a bugyuta dologra.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×