eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Kirúgják a beteg popdíva után kémkedőket

Meglesték a pszichiátriai osztályon ápolt Britney Spears titkos egészségügyi iratait, ezért kirúgják a Los Angeles-i az UCLA egészségügyi központ több mint egy tucat dolgozóját.

Az egészségügyi dolgozók - nem orvosok - akkor lesték meg a sztárénekesnő titkos egészségügyi iratait, amikor januárban felvették az intézménybe - számolt be róla a Los Angeles Times.

Az újság szerint 13 alkalmazottat elbocsátanak, 12 ellen pedig fegyelmi eljárás indul, bár a konkrét számokat a kórház nem erősítette meg, csupán a retorziót ismerte el.

Nem ez az első eset, hogy a kórháznak fel kell lépnie a Britney Spears egészségügyi iratait megleső alkalmazottak ellen. Amikor az énekesnő 2005 szeptemberében első gyermekének, Sean Prestonnak adott életet, több alkalmazottat szintén ki kellett rúgni, mert a kismama után szaglászott.

Az énekesnőt mentőautó vitte január 31-én hajnalban az UCLA egészségügyi központba. Britney Spears pénzügyeiről jelenleg édesapja gondoskodik, gyermekeit pedig volt férje, Kevin Federline neveli. A két kicsit édesanyjuk, a bírósági döntés értelmében, csak korlátozottan látogathatja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×