eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Rettegnek a tinik a szellem miatt

Nem kis riadalmat keltett a bulifotók nézegetése néhány észak-angliai fiatal körében. A tinédzserek azóta szellemektől rettegnek, mert azt gondolják: házibulijukon eggyel többen voltak a kelleténél.

A mobiltelefonnal készített fotó első látásra pont úgy néz ki, mint egy átlagos, bulin készült csoportkép, közelebbről megnézve azonban kivehetővé válik egy arc, igaz, elég furcsa helyen, a kép alsó részében, a lábak magasságában.

A kép készítője azt állítja: a hétfős csoportképen két lány térde között egy gyermekarc jelent meg, hiszen szerinte pontosan kivehető az alak két szeme, az orra, a szája és még a haja is.

Ha látni akarja a képet, kattintson ide.

A képet egy 17 éves fiú készítette. Mint mondta, az arcot akkor vette észre, amikor az egyikük kishúgának képét akarta kinagyítani, aki szemmel láthatóan nem érezte magát túl jól. A síró gyermeket nézve azonban megpillantott egy másik gyermekarcot is, igaz, ez a földön volt, és inkább egy árnyalakra hasonlított.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×