eur:
392.15
usd:
366.29
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Milliókat kereshetnek a Maddie hasonmások

Madeleine McCann hasonmásokat keres egy brit ügynökség a májusban eltűnt brit kislányról szóló filmhez. A cég tulajdonosa szerint akár 9 millió fontot (3 milliárd forintot) kereshetnek, ha egy hollywoodi nagyágyú veszi meg a sztorit.

Madeleine szüleit mélységesen felháborítja, hogy egy brit hasonmás ügynökség olyan kislányokat keres, akik eljátszhatnák májusban eltűnt gyermeküket.

Shona Adams, a londoni modellcég vezetője szerint azonban ez csak üzlet. Már talált is egy hároméves kislányt, aki kísértetiesen hasonlít Maddie-hez. Reményei szerint a hároméves Kelsey Lynn Kudla eljátszhatja majd Maddie szerepét egy esetleg készülő filmben.

"Ha egy olyan nagyágyú forgatna filmet a sztoriból, mint Steven Spielberg, akkor Kelsey simán kaphat 9 millió fontot is a szerepért - ebből pedig húsz százalék az ügynökségé. Után keresett modellé és gyerekszínésszé válhat - ez már csak rajta múlik" - állítja a 41 éves Adams.

Az asszony szerint a bevételt illetően a határ a csillagos ég. "Ha pedig McCannékat zavarja a dolog, az a magánügyük; semmit nem tehetnek, hiszen demokráciában élünk" - tette hozzá.

Bár McCannék cáfolták, változatlanul tartja magát a pletyka Nagy-Britanniában, hogy film készül a tavaly májusban, Portugáliában eltűnt kislány történetéből. Szóvivőjük nem is zárta ki az elvi lehetőséget, hiszen a Maddie felkutatására létrehozott alapítvány pénze szinte teljesen elfogyott, a film bevételével pedig fel lehetne tölteni a kasszát.

"Õk keresték a nyilvánosságot"

Maddie hasonmásnak eddig 120 kislány jelentkezett a világ különböző pontjairól, de Kelsey esélyei a legjobban. Édesanyja szerint - aki egyedül neveli a kislányt egy lepusztult, két hálószobás dél-londoni lakásban - a film segíthet a McCann családon is, hiszen a nézők láthatják, milyen lenne egy-két évvel az eltűnése után.

Arra a kérdésre, mit érez, hogy nyerészkedik egy olyan kisgyereken, akit talán meggyilkoltak, csak ennyit válaszolt: "Reméljük, hogy még életben van".

Az nem foglalkoztatja, mit éreznek Maddie szülei. "Õk keresték a nyilvánosságot, tudták, hogy állandóan reflektorfényben lesznek. Nem kényszeríteném Kelsey-t ízléstelen dologra. Ha jogi kifogások merülnek fel, az megváltoztatja a helyzetet" - tette hozzá.

A McCann család szóvivője a modellügynökség akcióját "ízléstelennek, sértőnek és visszataszítónak" nevezte. Ráadásul meg sem próbáltak engedélyt kérni Madeleine szüleitől, amelyet egyébként nem is kaptak volna meg - tette hozzá Clarence Mitchell.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×