eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Vesztegetés gyanújával őrizetbe vették a sztárénekesnőt

Kedd este őrizetbe vették, majd óvadék ellenében szabadlábra helyezték Amy Winehouse-t. A botrányairól elhíresült énekesnő a gyanú szerint megvesztegetett egy férfit.

Több mint két órán át tartott Amy Winehouse rendőrségi kihallgatása kedden. Az énekesnő meglehetősen feszült volt a kihallgatás előtt, dührohamban tört ki, csak pszichiáterek és ügyvédek tudták lenyugtatni.

Amy Winehouse-t férje, Blake Fielder-Civil ügyével összefüggésben hallgatták ki.

A sztárénekesnő férje a vádak szerint egy társával együtt bántalmazott egy férfit tavaly júniusban, ám később egy jelentős összeggel megpróbálta megvesztegetni az áldozatot, hogy vonja vissza az ellenük tett feljelentést, és hagyja el az országot.

A gyanú szerint Amy Winehouse 200 ezer fontot (70 millió forintot) ajánlott fel a feljelentőnek, aki állítólag meg is ígérte, hogy ejti a vádakat.

A rendőrség szóvivője annyit közölt, hogy őrizetbe vettek egy 24 éves nőt egy kelet-londoni kapitányságon az igazságszolgáltatás megtévesztésével kapcsolatos ügy nyomozásával összeefüggésben, majd szabadlábra helyezték.

A sztártól ujjlenyomatot és DNS-mintát is vettek a rendőrségen.

Az énekesnő szóvivője szerint Amy Winehouse önként jelentkezett a kapitányságon egy előre megbeszélt időpontban.

"Valóban őrizetbe vették, de ez az általános gyakorlat, ha valakit kihallgat a rendőrség. Nem emeltek ellene vádat, és szabadon távozhatott" - tette hozzá.

Blake Fielder-Civil továbbra is őrizetben marad az ügy tárgyalásáig.

A házaspárt októberben már egy éjszakára őrizetbe vették egy norvégiai koncert után kábítószerbirtoklás gyanúja miatt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×