eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Mire készült halála előtt Diana hercegnő párja?

Nem luxuskategóriás, hanem egy előre gyártott gyűrűt vásárolt Diana hercegnőnek barátja, Dodi al-Fayed végzetes autóbalesetük előtt - mondta a pár halálának ügyében indított újabb vizsgálat során egy párizsi ékszerbolt munkatársa.

A híres ékszerész, Alberto Repossi párizsi üzletében dolgozó Emanuele Gobbo úgy nyilatkozott: a gyűrűt, amelyet Dodi al-Fayed kiválasztott, a gyártó olyanoknak szánta, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy költekezzenek.

A 11.500 font értékű gyűrűhöz 50 százalékos kedvezménnyel juthatott volna hozzá a szaúdi üzletember.

Emanuele Gobbo, aki videótelefonon keresztül tett vallomást a walesi hercegnő és párja halálának ügyében, közölte: a párizsi üzletben több ékszert is megmutattak Dodi al-Fayednek, ő azonban egyet sem vitt magával.

Később mégis megvásárolt kettőt, az ezekről szóló számlára Emanuele Gobbo azt írta, "eljegyzési", bár elismerte, Dodi al-Fayed ezt a szót sosem használta.

Hétfőn Alberto Repossi is megszólalt az ügyben, és azt állította: a szaúdi férfi bizalmasan elárulta neki: tervezi, hogy megkéri Diana hercegnő kezét.

Mohammed al-Fayed, Dodi édesapja meg van győződve arról, hogy fia és Diana korábban már eljegyezték egymást, és hogy a pár a brit titkosszolgálat által kivitelezett gyilkosság áldozata lett 1997 augusztusában.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×