eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Elfogták a budaörsi szakorvost leütő férfit

Elfogta a rendőrség azt a férfit, aki leütött egy urológust, mert nem tetszett neki, hogy várakoznia kell a szakrendelésen - közölte a rendőrség.

A rendőrség közleménye szerint október 3-án egy férfi ment be Budaörsön az Egészségházban működő urológiai szakrendelésre.

A páciens azt szerette volna, ha soron kívül fogadja az orvos, aki azonban nem tett eleget a kérésnek, mondván: mindenkinek sorszáma van, jelentkezzen be, vagy várja meg a rendelési idő végét.

A férfinak ez nem tetszett, ezért kétszer megütötte az urológust, aki néhány percre elvesztette az eszméletét.

A 33 éves gyanúsítottat csütörtök este fogták el Törökbálinton, kihallgatása során elismerte a bűncselekményt. A rendőrség őrizetbe vette, és indítványozta előzetes letartóztatását.

A rendőrség szerint a férfi ellen nyolc eljárás van folyamatban, melyeket az elmúlt két évben követett el Budapesten és környékén.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×