eur:
388.62
usd:
361.64
bux:
68900.51
2024. május 8. szerda Mihály

Teljes a káosz az M3-mas autópályán

Öt baleset okoz káoszt az M3-mas autópálya fővárosből kifelé vezető szakaszán. A legsúlyosabb karambol Mezőkövesd térségében történt, ahol egy Polski Fiat és egy motor ütközött össze, mindkét jármű vezetője megsérült. A 27-es és a 36-os kilométerkövek között pedig négy koccanásos baleset okoz hatalmas torlódást.

Súlyos sérüléssel járó baleset történt az M3-as autópályán a 138-as kilométernél, amikor a Miskolc és Debrecen felé tartó oldalon egy motor és egy Polski Fiat összeütközött.

Mindkét jármű vezetője megsérült - közölte az InfoRádióban az Autópálya-rendőrség szóvivője.

Gálik Viktória elmondta, hogy a baleset következtében a motor vezetője lerepült járművéről. Õt mentőhelikopterrel kórházba szállították, állapotáról egyelőre nem tudnak részletesebben beszámolni.

A Polski Fiat sofőrje, egy hölgy a gépkocsi roncsai közé szorult, őt súlyos sérülésekkel szállították el - mondta el az Autópálya-rendőrség szóvivője, hozzátéve, hogy az autópálya ezen a szakaszon már ismét járható.

Rosszabb a helyzet a 27-es és 36-os kilométer között, ahol négy koccanásos baleset történt. Ezekben egy ember sérült meg. A balesetek következtében nagyon feltorlódott a sor, rendkívül nehezen lehet haladni.

Jelenleg két balesetnél, Gödöllő és Bag térségében tart a helyszínelés, ezért csak egy sávon, rendkívül lassan haladhat a forgalom Debrecen irányába.

Gálik Viktória felhívta az útnak indulók figyelmét arra, hogy nem csak az M3-mas, hanem a többi autópálya is nagyon telített, nem hétvégi, hanem ünnepnapi forgalomra kell számítani.

Címlapról ajánljuk
A hidegháború óta eltelt idő legveszélyesebb nyara jön
Kis-Benedek József az Arénában

"A hidegháború óta eltelt idő legveszélyesebb nyara jön"

Az InfoRádió Aréna című műsorában Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár arról is beszélt, hogy meglátása szerint a közel-keleti konfliktus esetében nagyobb az eszkaláció veszélye, mint Ukrajnából. Szerinte szinte lehetetlen kiszűrni azt, hogy Rafah városában ki a Hamász harcosa és ki nem az, emiatt is lassú az ottani helyzet megoldása és rosszat sejtet az izraeli sietség.

Érkezik a kínai elnök, óriási lezárások jönnek – itt vannak a részletek

Mutatjuk, melyik fővárosi útvonalakon mikor kell jelentős korlátozásra számítani.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×