eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Odafigyelést igényel, de már működik a BKK fontos fejlesztése

Odafigyelést igényel, de már működik a BKK fontos fejlesztése

Ma elkezdték a közösségi közlekedés igénybevételéhez használható bérletek internetes felületen történő árusítását.

Első lépésben teljes árú és tanuló, félhavi és havi Budapest-bérletek, 24, 72 órás és hetijegy vásárlására van lehetőség, amit később további termékek megvásárlására is kiterjeszt a társaság. Az új rendszer könnyen elérhető, gyors és ügyfélbarát megoldást kínál a közösségi közlekedést használóknak.

Az online felületen történő vásárlás első lépéseként az egy személyazonosításra alkalmas, hazai vagy nemzetközi okmánnyal (eSzemélyi, vezetői engedély, útlevél, személyazonosító igazolvány, diákigazolvány) regisztrálni kell a webes felületen.

A vásárlás hasonló elven működik majd, mint ahogy az jelenleg a jegyértékesítő automatáknál már megszokott, vagyis magunk kiválaszthatjuk a megfelelő terméket, beállíthatjuk az érvényesség kezdő dátumát, majd a kiválasztott terméket webes felületen kifizetjük - csak bankkártyával.

Ahhoz, hogy bemutathassuk az ellenőrnek a jegyünket vagy a bérletünket, egy internetkapcsolattal rendelkező okostelefon segítségével egy webes felületre kell belépni, melyet naponta egyszer frissítenünk kell. Emellett magunknál kell tartani azt az igazolványt, amivel regisztráltunk a rendszerben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2017. augusztus 19. 08:07
×
×
×
×