eur:
368.17
usd:
344.41
bux:
48287.25
2023. június 6. kedd Cintia, Norbert
fotó: Tóth Eszter, Dunakeszi főkertésze
Nyitókép: Tóth Eszter, Dunakeszi főkertésze

Vérdíjat tűztek ki a Duna-parti facsonkítóra

100 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a dunakeszi polgármester a farongálások ügyében.

Ahogy arról az Infostarton is beszámoltunk valaki vagy valakik fákat rongáltak meg a dunakeszi Duna-parton. Bemetszették a törzsüket, hogy azokat ki kelljen vágni. A város rendőrségi feljelentést is tett.

Most a Dunbakeszipost azt írja, hogy a polgármester nyomravezetői díjat is kitűzött. Mára az is kiderült, hogy láncfűrésszel csonkították meg az életerős fákat.

Azért veszélyes a tette, mert a fák gyökérzete a partot is védik a leomlástól.

Dióssi Csaba úgy fogalmazott a nyomravezetői díj annak jár, aki "érdemi információval tudja segíteni a rendőrségi nyomozást”.

Az Infostart úgy értesült, hogy a városban azt találgatják, kinek "zavarhatta a dunai panorámáját néhány fa". Mindenesetre a helyi lap szerint a kommentelők szinte kivétel nélkül felháborodtak a rongáláson, olykor nyomdafestéket is alig tűrő szavakat használva.

Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: eddig nem sikerült jól Milák Kristóf vb-felkészülése, de nála ez nem számít

Exkluzív
Sós Csaba: eddig nem sikerült jól Milák Kristóf vb-felkészülése, de nála ez nem számít

Nem vállal újabb számokat a júliusi fukuokai világbajnokságon az olimpiai bajnok úszó, mert a felkészülésének az utolsó időszakai nem sikerült jól Sós Csaba szerint. A szövetségi kapitány részleteket nem akart elárulni, de hozzátette, Milák Kristóf 2020-ban három héttel a súlyos Covid-megbetegedés után is képes volt világklasszis úszásra.
AKTUÁLIS
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×