eur:
393.76
usd:
365.05
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
A Sistema PJSFC által közreadott kép az új koronavírus okozta betegség, a Covid-19 ellen az orosz Nyikolaj Gamaleja Nemzeti Járványügyi és Mikrobiológiai Kutatóintézet kifejlesztette oltóanyagról, a Gam-Covid-Vakról a Sistema zelenogradi gyógyszergyárában 2020. augusztus 12-én. Az orosz egészségügyi miniszter bejelentése szerint a védőoltás első adagjait két héten belül legyártják.
Nyitókép: MTI/EPA/AFC SISTEMA/Andrej Rudakov

Koronavírusos lett egy nyugat-magyarországi város első embere

A fideszes Bebes Istvánról szóló értesülést maga az érintett is megerősítette. Története azonban lehet, hogy nem ilyen egyszerű.

Pozitív lett Bebes István, Körmend fideszes polgármesterének koronavírustesztje értesült az Ugytudjuk.hu, az információt később a városatya is megerősítette a Facebookon.

Bebes István rendszeresen sportol, sportbaráti körében pedig egy hete fertőzött személyt találtak, ezért önkéntes karanténba vonult már akkor, saját tesztje csak ezt követően lett pozitív.

Bebes Istvánnak csak enyhe tünetei vannak, ezért bizakodva várja a következő vizsgálatokat.

A portál viszont úgy tudja, Bebes István nemrégiben egy nagyobb esküvőn járt, erről azonban a vezető nem írt.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×