eur:
389.51
usd:
361.86
bux:
0
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Megfelelő eszközök a home office-hoz! Windows 10 csak 2800 forintért (x)

A járványhelyzetben is számos ajánlatot kínál a Keysworlds a legjobb operációs rendszerekre, az Office termelékenységi csomagjaira és más nagyszerű Microsoft-szoftverekre, amelyek elősegítik a kényelmesebb és hatékonyabb otthoni munkát a különleges helyzetekben.

Január végén megjelentek az első COVID-19 fertőzöttek Európában is. A járvány világméreteket öltött azóta, minden nagyvárosban nő a betegek száma. A másik meglepő dolog, hogy a betegek nyilatkozata szerint sokan nem jártak fertőzött területen vagy találkoztak beteg emberrel, mégis elkapták a vírust. A magyar kormány is veszélyhelyzetet hirdetett, így már egyáltalán nem biztonságos még munkába menni sem. Google, Microsoft, Twitter, Hitachi, Apple, Amazon, Chevron, Salesforce, Spotify, csak hogy néhány világcéget említsünk, amelyek az elmúlt pár napban bevezették az otthoni munkavégzést a COVID-19 terjedése miatt.

Végeredményben, egyre több ember választja vagy kényszerül rá a home office-ra, ami úgy néz ki, hogy globális trenddé válik. Az otthoni munkavégzés során nem kell aggódni, hogy megbetegszünk, így fizikailag és pénzügyileg is biztonságban maradhatunk.

Viszont felmerül a kérdés, hogyan tudunk otthon hasonlóan hatékonyan dolgozni, mint az irodában? Először is mindenképpen készítsünk egy időbeosztást, hogy tudjuk, mikor fogunk dolgozni, és mikor pihenni. Másodszor, különítsünk el egy kényelmes munkaterületet, ahol nyugodtan dolgozhatunk. A legfontosabb viszont, amire szükségünk lesz egy operációs rendszerre és a jól megszokott irodai szoftverekre a számítógépünkön.

Windows 10 már 2800 forintért!

A Windows 10 már a telepítés után kéri, hogy jelentkezzünk be a Microsoft-fiókunkba, amivel a szokásos beállításainkat és profilinformációinkat szinkronizálja is a rendszer. A személyes adatainkat a Microsoft a felhőben tárolja, vagyis nincs szükség adatok mozgatására, ha kihasználjuk ezt a funkciót. Egyáltalán nem késő váltani az új rendszerre, ugyanis a Keysworlds, hogy megkönnyítse az otthoni munkavégzést és segítse a COVID-19 elleni harcot, 38%-os kedvezményt ad, amivel 3000 forintért szerezhetitek be a Windows 10-et. Használjátok az exkluzív SPOFF38 kuponkódot a rendelésnél.

Microsoft Office 2019 már 10 220 forintért!

A Microsoft Office 2019-re mindenképpen szüksége lesz, ha otthonról szeretne dolgozni. Nem véletlenül ez a legnépszerűbb irodai programcsomag, hiszen rengeteg hasznos funkcióval látták el, amelyek megkönnyítik és hatékonyabbá teszik a munkavégzést. A Keysworlds-ön az SPOFF50 kuponkóddal már 12 220 forintért beszerezhetik. A Keysworlds remek szoftvereket és ügyfélszolgálatot kínál, ami miatt biztosan nem bánja meg a vásárlást.

Az alábbi Microsoft Office 2019 termékeket 50% kedvezménnyel vásárolhatják meg az SPOFF50 kuponkód felhasználásával.

Érdemes megnézni a többi Microsoft terméket is, hiszen mindre 38% kedvezményt jár, ha használjátok az SPOFF38 kupont.

Az 50%-os kedvezmény kizárólag március utolsó napjáig érvényes, a 38%-os kupon a készlet erejéig elérhető. Az akciók limitáltak, használják ki a promóciós időszakot.

Könnyű vásárlás, gyors fizetés

A Keysworlds kiváló szolgáltatást és dedikált automata rendszert működtet, hogy a vásárlóknak garantálja a 100%-os elégedettséget! A vásárolt szoftverkulcshoz tartozó feloldó kódot egy percen belül megkapják e-mailben. PayPal, banki átutalás, hitel- és bankkártyás fizetési lehetőségek közül lehet választani, és ha bármilyen problémába történne, akkor a 24/7-es ügyfélszolgálat (service@keysworlds.com) szinte azonnal megoldja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×