eur:
393.54
usd:
369.13
bux:
65626.86
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Nyitókép: Police.hu

Valaki megint kifutópályának nézte a főutat

A rendőrök a bírság mellett közlekedési előéleti pontot is megállapítottak a Szajol külterületén közlekedő gyorshajtónak.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai sebességellenőrzést végzett a hétfői napon Szajol külterületén. A nap legnagyobb sebességtúllépését egy személygépkocsi vezetője produkálta, aki kifutópályának nézte a 4-es számú főutat, és a megengedett 90 kilométer per óra helyett 165 kilométer per órás sebességgel közlekedett – olvasható a Police.hu-n.

A rendőrök a gyorshajtót 90 ezer forint közigazgatási bírsággal sújtották, valamint 6 közúti közlekedési előéleti pontot állapítottak meg részére.

A hatóságok ismételten arra hívják föl a közlekdők figyelmét, hogy a sebességtúllépő nem csak másokat és saját magát veszélyezteti, hanem vezetői engedélyét is elveszítheti, amennyiben a nyilvántartott pontjainak száma eléri a 18-at. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a sebességhatárok be nem tartása potenciális balesetveszélyt hordoz magában. A rendőrség célja nem a bírságok kiszabása, hanem az életveszélyes helyzetek megelőzése, és a szabályszegők kiszűrése. Ezért kérik a járművezetőket, hogy tartsák be az előírt sebességhatárokat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
Szorosabbra húzná Brüsszel a tagállami gyeplőt

Szorosabbra húzná Brüsszel a tagállami gyeplőt

Már meghallgatható a Portfolio Checklist csütörtöki adása. A műsor első részében arról volt szó, hogy milyen átfogó reformra készül az Európai Unió és miért hajlandók még olyan tabunak számító területekhez is hozzányúlni, mint az adózás vagy éppen az állami támogatások rendszere. Erről Szabó Dánielt, a Portfolio uniós ügyekkel foglalkozó elemzőjét kérdeztük. A második blokkban egy olyan országról volt szó, amely nem biztos, hogy sok befektető térképén fent van, de mégis érdemes nagyon odafigyelni rá. Hogy melyik ez az ország, arról Mohos Kristóffal, a Portfolio részvénypiaci elemzőjével beszélgettünk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×