eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Mosonmagyaron tomboló ámokfutó: elmondta, miért tette

A dühöngő férfi először összetört egy autót, azután több másikra felugorva összetörte a szélvédőiket. Az egyiknek letörte a visszapillantó tükrét és bedobta vele egy közeli lépcsőház ajtajának üvegét.

Nyilvánosan, az interneten kért bocsánatot az embe­rektől az a mosonmagyaróvári férfi, aki még múlt pénteken kezdett féktelen pusztításba a nyílt utcán. „Ezúton szeretnék mindenkitől elnézést kérni, akit megbántottam, megütöttem vagy megijesztettem. Egy tízéves kapcsolatom záródott le így. Szeretnék egyesével minden törött ablakot, szélvédőt megjavítani” – fogalmazott a Bors szerint a közösségi oldalán a 27 éves férfi, aki a dühöngése elején kocsijával nekiment egy másik autónak, majd egyszerűen elhajtott.

Később megrongált több autót, kárt tett egy lépcsőház ajtajában, majd amikor a visszapillantótól megszabadított jármű tulajdonosa megpróbálta megállítani, B. Tamás karikás ostorral támadt rá. A fiatalembert fél órán belül bevitték a rendőrségre, ahol kiderült, hogy kábítószert fogyasztott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×