eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Vigyázat! Változik a Károly körút forgalmi rendje!

Új forgalmi rend lép életbe csütörtöktől Budapesten a Károly körúton. A forgalom átkerül az útszakasz VII. kerületi részére, az Astoriánál pedig nem lehet majd az Erzsébet híd felé jobbra kanyarodni.

A Budapest Szíve Program munkálatai újabb fázisba érkeztek, emiatt van szükség a forgalmi rend megváltoztatására - közölte szerdán a Főpolgármesteri Hivatal az MTI-vel. Csütörtöktől a Deák tértől a Szabadság híd irányába az Astoriánál nem lehet jobbra kanyarodni, az Astoria - Dohány utca közötti szakaszon a forgalom irányonként egy-egy sávban visszakerül a Károly körút páratlan, VII. kerületi oldalára, az V. kerületi oldalt pedig lezárják.

Eredeti állapotába állítják vissza a jobbra kisívben kanyarodás lehetőségét a Rákóczi útról a Károly körútra, míg a Kossuth Lajos utcáról a Múzeum körútra a kisíves kanyarodási lehetőség továbbra is ugyanott marad.

A most átadott új útszakaszon csak ideiglenes burkolat van, ezért a közműszerelvényeket még nem hozták szintbe, azok 3-5 centimétert kilógnak az út síkjából, ezért az autósok fokozott figyelmét kérik. A 9-es busz, illetve a 47-49-es villamos közlekedését a megváltozott forgalmi rend nem befolyásolja.

A Budapest Szíve Program részeként megvalósuló projekt munkálatai június 22-én vízcsőcserével kezdődtek. Azóta volt zárva a Károly körút most ideiglenes burkolattal forgalomnak visszaadott páratlan oldala az Astoria és a Dohány utca közötti szakaszon.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×