eur:
392.16
usd:
366.74
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Navracsics: Ezzel kezdi a kormányzást a Fidesz

A Fidesz nem fog visszaélni a választóktól kapott óriási felhatalmazással - mondta az InfoRádiónak adott interjúban a párt frakcióvezetője. Navracsics Tibor kiemelte, hogy első feladatuk az adócsökkentés, a határon túli magyarok kettős állampolgárságának biztosítása és a parlamenti, illetve önkormányzati képviselők létszámának mérséklése lesz.

Az óriási választói felhatalmazás nagy felelősséget jelent, ezzel a Fidesz élni, és nem visszaélni akar - mondta az InfoRádiónak adott interjúban Navracsics Tibor.

A párt parlamenti frakcióvezetője kiemelte, az első intézkedések között szeretnék elfogadtatni a kisebb parlamentről, a kettős állampolgárságról, valamint a kisebb létszámú önkormányzati képviselőtestületekről szóló törvényeket.

A gazdasági törvényeknek is minél hamarabb meg kellene születniük, hogy csökkenjenek az adók és a terhek, és kis- és középvállalkozások számára jeleznék, egy új korszak következik - hangsúlyozta.

Hanganyag: Herczeg Zsolt

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×