eur:
392.21
usd:
366.8
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Szombaton temetik Dragon Pált

Szombaton helyezik végső nyugalomra Dragon Pált, az MDF szombaton elhunyt Pest megyei elnökét, a párt országgyűlési képviselőjét - közölte a szentendrei önkormányzat hétfőn.

A közlemény szerint a politikust szombaton 14 órakor búcsúztatják Szentendrén, a Barcsay téren felállított ravatalnál katolikus szertartás szerint.

Az önkormányzat azt kérte, hogy a barátok, ismerősök megemlékezésül csak egy szál virágot vigyenek.

Dragon Pál súlyos betegség után, szombat éjjel hunyt el, 64 éves korában. 1996-tól volt tagja az MDF-nek, a párt szentendrei szervezetében tevékenykedett. 2008-tól az MDF Pest megyei választmányának elnöke volt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×