Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Nyakó: \"Amit Orbán mondott, abból nem sok jót sejtek\"

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Az MSZP szóvivője szerint a Fidesz dokumentumának címéből, hogy "programadó\" nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, mert Orbán Viktor a hozzászólásának kétharmad részében vagy a népszavazási kampánnyal foglalkozott, vagy pedig a Magyar Szocialista Párttal, és nagyon kevés időt szentelt a Fidesz programjára. Nyakó István az InfoRádiónak azt mondta: bár még nem olvasta a Fidesz programját, de pártjának szakértői a következő napokban tanulmányozzák azt.

Az MSZP fontosnak tartja a programalkotást, de mi ezt a választások előtt szoktunk ezzel foglalkozni - mondta az InfoRádiónak Nyakó István, aki szerint rendhagyónak, mondhatni "hungarikumnak" tekinthető, hogy egy párt a választás után másfél évvel ad programot.

Az MSZP szóvivője abból, amit Orbán Viktor mondott, nem sok jót sejt. "A beszéd jó része az MSZP és a kormány szapulásáról szólt - ez inkább a népszavazás előkampányának tekinthető. Egy másik része programelemeket tartalmazott: kevesebb adót, kevesebb járulékot és több kiadást ígért" - tette hozzá.

Nyakó szerint ezeket a fideszes politikusok már többször elmondták. "Bízunk benne, hogy a programban ennél több szerepel." Hozzátette: a Fidesz is érezhette, hogy a választási programjával valami nem stimmel, ezért írtak másfél évvel később egy másikat.

Hanganyag: Németh Zoltán