eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Lassabban járnak a vonatok az árvíz miatt

Szombattól több vonalon sebesség korlátozást vezet be a MÁV az árvíz miatt. A MÁV azt kéri az utazóktól, hogy indulás elott tájékozódjanak a menetrend változásairól az információs irodáknál.

A tervezett intézkedések elsosorban a Budapest-Békéscsaba és a Budapest-Debrecen-Nyíregyháza közötti szakasz közlekedését érinti.

A vasúttársaság tájékoztatása szerint Szolnok és Szajol között a magas vízállás miatt csak óránként 40 kilométeres sebességgel közlekednek a vonatok.

A korlátozások miatt több InterCity járat kerülő útvonalon, legalább egyórás késéssel közlekedik. A húsvéti ünnepi forgalom idejére bevezetett mentesítő vonatok szombaton és vasárnap nem közlekednek a Budapest - Miskolc - Nyíregyháza - Debrecen - Szolnok - Kecskemét - Szeged közötti vonalon.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×