eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

A Fidesz félti Gyurcsánytól választási programját

Taktikai okokból egyelőre nem hozza nyilvánosságra egy hete elkészült választási programját a Fidesz - jelentette be a párt országos választmányának elnöke. Kövér László szerint ugyanis félő, hogy Gyurcsány Ferenc kormányfő "lízingbe veszi" a nagyobbik ellenzéki párt elképzeléseit. Az MSZP szerint hiteltelenek a Fidesz ígéretei.

A Fidesz „a legjobb pillanatra tartogatja” a választási program nyilvánosságra hozatalát – jelentette be az ellenzéki párt országos választmányának elnöke. Kövér László hozzátette, hogy a konkrét programpontokat taktikai okokból a legjobbnak ítélt pillanatban teszik nyilvánossá.

"Négy évig kormányoztunk, ebből kiszámítható, hogy mit tartunk fontosnak" - jelentette ki Kövér László, aki hozzátette: "azt a hibát nem szeretnénk elkövetni, hogy Gyurcsány Ferenc olyan arcátlanságához szolgáltassunk muníciót, hogy bármit képes (...) magáévá tenni, lízingelni, nemcsak ingatlanokat, hanem szellemi termékeket is".

A Fidesz országos választmányának elnöke szerint pártja a kampány finisében arról szeretne beszélni, hogy melyek lesznek a következő négy év meghatározó alapértékei.

Az MSZP szerint nem véletlen a Fidesz döntése, amelynek elsősorban nem taktikai okai vannak. A párt szóvivője úgy vélte, hogy a nagyobbik ellenzéki párt minden ígéretét hitelteleníti 1998 és 2002 közötti kormányzati teljesítménye.

Nyakó István szerint az Orbán-kormány összesen hét kilométernyi autópályát épített, szembeállította a vidéket a fővárossal és félelmet keltett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×