eur:
385.86
usd:
354.98
bux:
68424.01
2024. május 21. kedd Konstantin
Nyitókép: pixabay.com

Új vezérigazgatója lett a Fundamentának

Morafcsik László eddigi vezérigazgató-helyettest nevezték ki a Fundamenta-Lakáskassza új vezérigazgatójának.

2024. március 27-én hivatalosan is lezárult az MBH Bank többségi tulajdonszerzése a Fundamentában, ami magával vonta az új vállalatirányítási modell bevezetését és a vezető testületekben szükséges változásokat – közölte a Fundamenta.

2024. május 1-étől a Fundamenta új vezérigazgatója az eddigi vezérigazgató-helyettes Morafcsik László, miután Tátrai Bernadett, a Fundamenta elnök-vezérigazgatója 2024. április 30-i hatállyal lemondott az igazgatóság elnöki pozíciójáról, igazgatósági tagságáról, valamint vezérigazgatói tisztségéről. A következő időszakban tapasztalataival, tanácsaival továbbra is az igazgatóság rendelkezésére áll - írja a Portfolio.

Morafcsik László 1997 óta, az alapítástól kezdődően dolgozik a Fundamentánál. 2004. október 1-jén értékesítési igazgatónak nevezték ki. 2007. május 1-vel igazgatósági tagjává választották. 2004 szeptemberétől a Fundamenta-Lakáskassza Pénzügyi Szolgáltató Kft. értékesítésért felelős ügyvezető igazgatója. 2017. január elsejétől a vezérigazgató-helyettes státuszt tölti be. 2019. november 1-jétől a Fundamenta Értéklánc Kft. ügyvezetője is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Szemtől szembe a művészekkel – Less be a kulisszák mögé!

Szemtől szembe a művészekkel – Less be a kulisszák mögé!

A kortárs művészet egyik igen örömteli velejárója, hogy olykor lehetőség adódhat a művészekkel való találkozásra, beszélgetésre is. Műtermük ajtaját kitárva az alkotók egy olyan bensőséges térbe engedik be a látogatókat, ahol ők a kész vagy épp készülőfélben lévő művekkel testközelből találkozhatnak. Az alkotók tárlatvezetésein a kiállított műveken keresztül az érdeklődők szintén megismerhetik az alkotás folyamatát, kulisszatitkait. Összegyűjtöttünk pár olyan eseményt a csütörtökön induló Műtárgyak Éjszakája Fesztiválról, ahol nem csupán találkozhatsz a művészekkel, de mesélnek saját alkotófolyamatukról, sőt ti is kérdezhettek tőlük!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×