eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 29. szombat Péter, Pál
Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Spanyol Nagydíjának második szabadedzésén a montmelói pályán 2023. június 2-án. A futamot június 4-én rendezik.
Nyitókép: Siu Wu

Bangkokban lehet a következő Forma-1-es utcai versenypálya

Thaiföld miniszterelnöke Imolában tárgyalt a hétvégén a Forma-1 vezetőivel.

Srettha Thavisin kilátogatott az Emilia-Romagna Nagydíjra, ahol megbeszéléseket folytatott az F1-vezérigazgató Stefano Domenicalival, valamint más részvényesekkel. A Thai Nagydíj projektjét a kormány szeretné megvalósítani, de a Motorsport értesülései szerint Thavisin a Red Bull vezetőit is megkereste, hogy segítsék a verseny létrejöttét - írja az Origo.

Thavisin a főváros, Bangkok utcáin képzeli el a versenyt és 2027-től vagy 2028-tól látná vendégül a bajnokságot.

Thaiföld ajánlata egybeesik a Forma-1 azon egyértelmű vágyával, hogy nagyobb bázist alakítsanak ki maguknak Ázsiában. Domenicaliról tudott, hogy nincs ellenére a bangkoki verseny, áprilisban el is látogatott Thaiföldre, hogy megbeszéléseket folytasson Thavisinnel. Ami viszont egyértelmű, hogy a thaiföldi és hasonló futamok érkezésével a Forma-1-nek valószínűleg a jelenlegi események némelyikéről kell lemondania, Imola jövője pedig kifejezetten kérdéses, bármennyire is szeretnék a pilóták, hogy maradjon - írja a portál.

Címlapról ajánljuk

Meddig lehetnek még kint az utcákon a választási plakátok? – a szakértő válaszol

A kampány ideje alatt nemcsak plakátokat, hanem rengeteg tapétát, matricát is kitettek az aktivisták, amelyeknek az eltávolítása nem egyszerű feladat, de ha nem történik meg, bírság is járhat érte – mondta az InfoRádióban a Jegyzők Országos Szövetségének elnöke.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×