eur:
392.76
usd:
366.18
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
Märcz Tamás szövetségi kapitány a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpia férfi vízilabdatornájának harmadik fordulójában játszott Magyarország - Dél-afrikai Köztársaság mérkőzésen a Tacumi Vízilabdaközpontban 2021. július 29-én. Magyarország - Dél-afrikai Köztársaság 23-1.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Märcz Tamás megkapta, amit akart, Mezei Tamás új útról beszélt

A játékosok szerint jó edzés volt a mérkőzés, és élesebben tudtak játszani.

A magyar válogatott a papírformát érvényesítve 23-1-re legyőzte csütörtökön a dél-afrikai együttest a tokiói olimpia férfi vízilabdatornájának harmadik fordulójában. A folytatásban várhatóan nehezebb dolga lesz a magyar válogatottnak, amely szombaton az Egyesült Államok csapata ellen száll vízbe.

A mérkőzés után Märcz Tamás szövetségi kapitány az M4 Sportnak elmondta: "Azt, amit szerettem volna a meccstől, megkaptam: lőjjünk sok gólt, gyorsan vezessük a támadásokat és jó százalékkal értékesítsük a helyzeteket. Fontos szempont volt az is, hogy kevés gólt kapjunk, átlátható és egyértelmű legyen a védekezés".

Märcz Tamás hozzátette, mivel pörgősek voltak a felúszások, ezek kiváltották a meccs "edzés-jellegét".

Pásztor Mátyás szerint a meccs jó edzés volt, az ellenfél "segített több izmot megmozgatni, sokszor erős úszás volt, ami hasznos lehet".

Változásról beszélt Mezei Tamás: "Magunkon úgy éreztem, hogy picit – talán a magunk tiszteletére is – mindent beleadtunk, ezért jöhetett össze a sok lefordulásos szituáció. Mindenki élesebben játszott az eddiginél, a korábbi mérkőzéseken még voltak kis blackoutok. Ez talán egy új út első lépése volt."

Címlapról ajánljuk
Videó a Hamász túszairól: valóság vagy propaganda?

Videó a Hamász túszairól: valóság vagy propaganda?

A Hamász által elrabolt izraeliek körülbelül fele már meghalt Gázában. Ezt állította egy izraeli-amerikai túsz, akinek videóját szerdán tette közzé a Hamász. A felvételt propagandának minősítették – mivel azt Izraelnek a Rafah gázai város ellen készülő támadása előtt adták ki.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Piacot veszít Kínában az Apple

Piacot veszít Kínában az Apple

Az Apple piaci részesedése csökken Kínában, ahol az erős hazai verseny, különösen a Huawei és az Honor előretörése, valamint az androidos készülékek innovációi - mint az AI és az összecsukható telefonok - növelik a kínai fogyasztók érdeklődését. Ezt Apple promóciói nem képesek ellensúlyozni - írta meg a Markwtwatch.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×