eur:
394.04
usd:
364.81
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Szalai Attila melegít a Magyarország - Ciprus barátságos labdarúgó mérkőzés előtt Budapesten, a Szusza Ferenc Stadionban 2021. június 4-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Komoly pletyka: a spanyol bajnok rekordáron viheti el az Eb-ről Szalai Attilát

A 23 éves védőt árgus szemekkel figyeli az Atlético Madrid.

Sajtóinformációk szerint Szalai Attila miatt a friss spanyol bajnok Atlético Madrid megfigyelőt küldött a magyar-portugál Eb-csoportmérkőzésre. A török Fenerbahce 23 éves védőjátékosával kapcsolatban már a török és a spanyol média is pletykálkodik, a Mundo Deportivo és a Sabah is ír a kapcsolatfelvételről.

A Csakfoci cikkében az szerepel, hogy a figyelemre méltó érdeklődés mellett Angliából is lehetnek kérők, a Leicester City és a West Ham ügynöke is figyeli most Szalai Attila játékát, de a Newcastle United sem szívesen maradna le róla.

Az ára 23 millió euró lehetne (rekord), viszont Szalai a Fenerbahcénak is fontos, fél év alatt 21 mérkőzésen lépett pályára, 3 gólt is szerzett, és bronzérmes lett a Süperligben az isztambuliakkal.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×