eur:
394.81
usd:
367.62
bux:
72288.23
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
Nyitókép: Facebook/NBA

Teljesülhet a nagy álom: LeBron James egy csapatban játszhat a fiával az NBA-ben

A Los Angeles Lakers a draft 55. helyén szerezte meg a 19 éves Bronny James játékjogát. Sajtóhírek szerint édesapja új, három évre szóló, 160 millió dolláros szerződést kaphat a csapatnál.

Megvalósulhat az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) legeredményesebb pontszerzőjének, LeBron Jamesnek az egyik legnagyobb álma: akár egy csapatban is szerepelhet a fiával, miután a Los Angeles Lakers a liga amatőr játékosbörzéjén megszerezte a 19 éves Bronny James játékjogát.

A Lakers a draft 55. helyén szerezte meg Bronny Jamest, aki ha bekerül a 17-szeres NBA-győztes keretébe, teljesítheti édesapja vágyát, amennyiben utóbbi marad az aranysárga-liláknál. LeBron James ugyanis a jövő héttől akár szabadügynök is lehet, ha nem tud megállapodni csapatával a közös folytatásról, tehát még arra is van némi esély, hogy minden idők legeredményesebb NBA-játékosa távozik a Lakerstől.

Az amerikai sportsajtó értesülései szerint azonban a Los Angeles Lakers hamarosan

három évre szóló, 160 millió dolláros szerződést ajánl LeBron Jamesnek.

Az NBA történetében eddig mintegy száz apa-fiú páros szerepelt, az ugyanakkor még soha nem fordult elő, hogy egy időben játszottak volna a ligában.

A hátvédként játszó Bronny James egyetemi karrierje utolsó évében 4,8 pontot, 2,8 lepattanót és 2,1 gólpasszt átlagolt, amely közül egyik sem számít kiemelkedőnek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×