eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa ünnepel, miután gólt lőtt a West Ham United ellen az angol labdarúgó-ligakupa negyeddöntőjében játszott Liverpool – West Ham United mérkőzésen a liverpooli Anfield stadionban 2023. december 20-án.
Nyitókép: MTI/AP/Jon Super

Szépségdíjas lett Szoboszlai Dominik gólja – videó

A Liverpoolt erősítő Szoboszlai Dominik találatát választották az angol labdarúgó Ligakupa negyeddöntőinek legszebb góljának.

A sorozat közösségi oldalának bejegyzése alapján a magyar válogatott csapatkapitányának West Ham United elleni, harminc méterről a hosszú alsó sarokba lőtt bombája volt a legszebb a legutóbbi fordulóban.

A Liverpool a decemberi negyeddöntőben 5–1-re verte a West Hamet, az elődöntőben pedig – január 10-én hazai környezetben, január 24-én pedig idegenben – a Fulhammel találkozik. A sorozat fináléját február 25-én rendezik a Wembley Stadionban.

Szoboszlai bajnoki listavezető csapata – várhatóan a kisebb combsérüléssel bajlódó magyar középpályás nélkül – vasárnap az FA Kupában az Arsenal vendége lesz.

Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×