eur:
389.44
usd:
364.52
bux:
67956.14
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Magyar szurkolók a Magyarország – Görögország felkészülési labdarúgó-mérkőzésen a budapesti Puskás Arénában 2022. november 20-án.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Újabb fordulat: mégis botrány készül a bolgár–magyar Eb-selejtezőn

A magyar szurkolóknak azt üzenték a bolgárok: Gyertek Plovdivba, nagyon érdekes este lesz!

Továbbra sem csillapodnak az indulatok az UEFA által zárt kapussá minősített november 16-i Bulgária-Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki mérkőzés kapcsán – írja az Origo.

Bulgáriában is forrnak az indulatok. A bolgár drukkerek, akikre hivatkozva módosították a mérkőzés időpontját és helyszínét is, valóban tiltakozni készültek a meccsen, részben a válogatott évek óta kínosan gyenge teljesítménye (hat forduló után két ponttal most is utolsók a csoportban, a Litvánia elleni hazai 0-2 pedig végképp feldühítette a drukkereket), és még inkább a Bolgár Labdarúgó-szövetség vezetése ellen.

A magyar szurkolói csoport közösségi oldalán a döntéssel kapcsolatban kitett poszt alatt számos angol nyelvű komment van, ezekben

a magyar drukkerek támogatásukról biztosítják bolgár "testvéreiket",

akik sok sikert kívánnak a magyar csapatnak, sőt többen már gratulálnak is az Eb-részvételhez. Az a bolgár komment viszont okot adhat a délszláv ország szövetségben némi aggodalomra, amelyik így szól a magyar drukkerekhez: "Gyertek Plovdivba, nagyon érdekes este lesz!"

Címlapról ajánljuk
Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Az Egyesült Államokban zajló, Gáza-párti diáktüntetések közepette több száz embert letartóztatott a rendőrség. New Yorkban rohamrendőrök hatoltak be egy egyetemi campus egyik épületébe, Los Angelesben két ellentábor csapott össze a rendőrök felvonulása előtt.

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×