eur:
393.83
usd:
364.67
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Pierre Gasly, az AlphaTauri francia versenyzője érkezik a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság abu-dzabi futamának otthont adó Yas Marina versenypályára 2021. december 9-én. Az idényzáró futamon a címvédő és hétszeres vb-győztes Lewis Hamilton, valamint kihívója, a holland Max Verstappen a világbajnoki címért harcol az emírségek pályáján.
Nyitókép: MTI/EPA/Ali Haider

Elkelt egy ülés a Forma–1-ben

Az AlphaTauri a hivatalos oldalán erősítette meg, hogy meghosszabbítja a szerződést francia versenyzőjével, Pierre Gaslyval.

Pierre Gasly a 2017-es Malajziai Nagydíjon mutatkozott be a Forma–1-ben, az akkor még Toro Rosso néven futó AlphaTaurinál, és olyan jól teljesített, hogy a Red Bull 2019-re előléptette az első csapatába. A franciának ugyanakkor meggyűlt a baja Max Verstappennel, és az osztrák alakulat még a nyári szünetben visszafokozta a Toro Rossóhoz, ahol aztán megszilárdította a helyét, és a 2020-as Olasz GP-n győzelmet is ünnepelhetett – írja az nso.hu.

Noha Sergio Pérez újabb szerződéshosszabbítása rövid távon biztosan elvette tőle az újabb előrelépés lehetőségét, és úgy tűnt, akár más istállók felé is kacsingathat, a csapatfőnök, Franz Tost már a Kanadai Grand Prix-n kijelentette, hogy Gasly 2023-ban is velük marad, aminek kapcsán az AlphaTauri pénteken hivatalos bejelentést is tett.

Az idei bajnokságban a 11. helyet elfoglaló francia új kontraktusa 2023 végén jár le.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×