eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Sorozatban hatodszor kapott ki a Fehérvár

Negatív klubrekordot állított be a csapat.

A ZTE hazai pályán 2-0-ra legyőzte vasárnap a MOL Fehérvárt a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójában.

Napsütéses, de hűvös, szeles időben rendezték a mérkőzést, melyen az elején mezőnyfölényben játszott a vendég csapat. Az első helyzetet azonban a hazai együttes alakította ki, majd nem sokkal később a vezetést is megszerezte egy bedobást követően adódó nagy lehetőség kihasználásával. A bekapott gól megnehezítette a Fehérvár dolgát, holott a dinamika addig is hiányzott a játékából. A félidő egészét tekintve a hazaiak taktikusabban és fegyelmezettebben játszottak, a székesfehérváriak nem találtak rajtuk fogást. Az utolsó percekben sok volt a szabálytalanság, játékmegszakítás, és mindkét kispad kapott sárga lapot reklamálásért.

A szünet után gyorsan a ZTE kapujába talált a Fehérvár, de a videós visszajátszás bizonyította, hogy a gólt les előzte meg. Nagy erőket mozgósított a vendégcsapat az egyenlítésért, jöttek a cserék is, alapvetően azonban nem változott a helyzet: bár időnként nőtt a nyomás a zalaegerszegieken, továbbra is jól védekeztek és veszélyes ellentámadásokat vezettek. Ráadásul a hajrához közeledve büntetőhöz jutottak, Heister szorításában esett el a 16-oson belül Ubochioma, Koszta pedig növelte az előnyt, és egyben el is döntötte a mérkőzést.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×